Kruidnoten bakken tijdens de Ouder-Kind Inloop

Gepubliceerd op 26 oktober 2022 om 09:07

Op vrijdagochtend 18 november gaan we gezellig samen kruidnoten bakken tijdens de Ouder-Kind Inloop in de Rozenobel van 9:30 tot 11:30 uur. Sinterklaas is weer in het land en dan krijgen we allemaal zin in iets lekkers! Daarom gaan we vrijdagochtend 18 november met elkaar lekkere kruidnoten bakken. 

Daarvoor moeten we rollen, kneden en mooie bolletjes maken. Als ze dan in de oven liggen te bakken, maken we een puntzak die we mooi gaan versieren. Hierin kunnen jullie de kruidnoten dan gemakkelijk mee naar huis nemen om ze vervolgens samen lekker op te peuzelen. Het belooft letterlijk en figuurlijk een heerlijke ochtend te worden. Zien we jullie ook de 18e? Tot dan!

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar de Ouder-Kind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd). 

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.