Nieuwe uitdagende Speelboxen van Gorinchem Beweegt te leen bij De LimonadeBrigade

Gepubliceerd op 25 mei 2022 om 10:37

Soms zijn jouw kinderen helemaal uitgespeeld met het speelgoed dat ze hebben. Herkenbaar? De LimonadeBrigade heeft hier een mooie oplossing voor bedacht: De Limo Speelbox! Deze zit boordevol uitdagende speelactiviteiten voor kinderen van verschillende leeftijden, waar jouw kinderen weer even mee vooruit kunnen. Door Gorinchem Beweegt zijn onlangs vier gloednieuwe speelboxen samengesteld voor De LimonadeBrigade met daarin allerlei leuke spelmogelijkheden om lekker samen te bewegen.

De Limo Speelbox is gevuld met materialen voor uitdagende activiteiten voor alle leeftijden inclusief een handige beschrijving. Er zijn Speelboxen voor kinderen in de leeftijd tot 6 jaar en voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Je kunt samen met je kind(eren) buiten aan de slag met balanceer-, gooi- en vangspelletjes waarbij niet één box hetzelfde is! Laat je verrassen met materialen en spelletjes en ontdek samen met je kind hoe leuk deze onverwachte ontdekkingen kunnen zijn. Superleuk toch?

Wil je dit graag een keer ontdekken? Je kunt per gezin 1 Speelbox lenen binnen een leeftijdscategorie en twee boxen in totaal. De box mag je twee weken lenen, waarbij het prettig is als je deze van tevoren reserveert. Dit kan steeds tot maandag 21:00 uur, waarna je op woensdag de Speelbox in de bibliotheek in Gorinchem mag ophalen. Hierbij geldt: op = op. Zijn alle boxen uitgeleend? Geen nood, dan zetten we je naam op de lijst voor de eerstvolgende keer. Per e-mail houden we je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Voor het lenen van de Limo Speelbox koop je ter plaatse een strippenkaart van € 5,00. Per box betaal je €1,00. Wil je een box reserveren of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@delimonadebrigade.nl.