Brandweer voorkomt zinken van Ark visvereniging

Leden van de visvereniging HSV Gorinchem bemerkten tijdens werkzaamheden, woensdagavond 25 januari, dat hun ark, gelegen aan het Paardenwater, water begon te maken. Direct werd de brandweer gewaarschuwd. Gelukkig is de brandweerkazerne gelagen op zo'n 300 meter van de ark en deze was gelukkig snel ter plaatse met veel materieel.

Lees meer »

Dronken en Hardleers

Op Instagram van de wijkagent Vijheerenlanden-west lezen we over een bestuurder die niet alleen dronken maar ook hardleers. Het gezegde: "Als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan." is hier meer: "Als de drank is in de man, zijn de hersenen ver te zoeken."

Lees meer »

Scouting A.P.V. maakt kennis met politie

De wijkagenten van de Gildenwijk en Haarwijk brachten vorige week bij een bezoekje bij Scouting A. P. V. Gorinchem aan de Sportlaan. De kinderen van de A.P.V. hadden aangegeven graag eens een bezoekje van de politie te helpen die wat over het politiewerk vertelde en waaraan men vragen kon stellen.

Lees meer »

Man mishandeld, daders gevlucht

Almkerk - De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van een mishandeling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis. Op dinsdag 17 januari 2023 om rond 08.00 uur kwam er een telefoontje vanuit de Midgraaf. 

Lees meer »

Drie Toyota's gestolen

Nog geen week geleden werd door ons aandacht besteed aan de diefstalgevoeligheid van sleutelloze Toyota's. Op simpele manier blijken deze voertuigen eenvoudig de dieven te zijn weg te halen.

Lees meer »

Brandweerman worden?

Houd jij van afwisseling en onverwachte situaties? Sta je altijd klaar om anderen te helpen in lastige en soms ook heftige omstandigheden? Ben jij veelzijdig en wil jij je talenten inzetten om anderen te helpen? Meld je dan aan om samen met je toekomstige collega’s klaar te staan voor de inwoners van Zuid-Holland Zuid en in actie te komen tijdens een 24-uursdienst als beroepsbrandweer.

Lees meer »

Voetgangster aangereden bij Eike's Hof

Vrijdagmorgen, 13 januari 8:15 uur, werd er een voetgangster aangereden op de rotonde Eike's Hof aan de Conordiaweg. Een bestuurder van een auto zag de vrouw vermoedelijk over het hoofd en reed haar aan. 

Lees meer »