Oprit gemist, dan maar de sloot in

Een bestuurder wilde vannacht keren op de Peppelweg in Groot-Ammers in de gemeente Molenlanden. Hij miste de oprit maar niet de sloot. Dat kwam niet alleen doordat het erg donker was maar ook omdat hij onder invloed was van alcohol. De hulpvaardige boer trok hem er uit met de tractor.

Lees meer »

Aanhouding op Groenmarkt

Zaterdag 24 september kregen we politie een melding dat er een mannelijke inwoner uit Gorinchem meerdere personen zou hebben mishandeld in een horecagelegenheid. Daarbij zou hij ook hebben gedreigd terug te komen met een vuurwapen. De melding kwam van de portiers van de horeca gelegenheden. Hiermee heeft de politie steeds nauw contact.

Lees meer »

Bestelbus uit de bocht

Een bestelbus kwam vrijdagmiddag vanaf de Spijksesteeg de Van Andel-Spruytlaan in gereden. De bestuurder had, om onbekende reden, problemen met het maken van de bocht. Nadat hij eerst een paaltje raakte op een verkeersheuvel, vloog hij met zijn bestelbus de naaste gelegen sloot in. Hierbij werd ook nog een boompje geschampt.

Lees meer »

Auto's botsen op kruising

Op de kruising van de Stalkaarsen met de Dokter Hiemstralaan in Gorinchem heeft donderdagmiddag 15 september 2022 een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.55 uur. Twee personenauto's botsten op de kruising op elkaar.

Lees meer »

Fietsster naar het ziekenhuis na botsing in Gorinchem

Bij een aanrijding op de Concordiaweg in Gorinchem is woensdagmiddag 14 september 2022 een fietsster gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.55 uur ter hoogte van het tankstation. De auto sloeg vanaf de Concordiaweg af richting het Merwedekanaal en stak daarbij het fietspad over. De fietsster botste tegen de zijkant van de afslaande auto en kwam ten val.

Lees meer »

A27 bij Gorinchem dicht door gekantelde auto

De snelweg A27 bij Gorinchem is vrijdagavond korte tijd dicht geweest voor verkeer richting Breda. Net voor de Merwedebrug kwam een auto door nog onbekende oorzaak op de zijkant terecht. Hulpdiensten kregen de melding rond 21.30 uur binnen.

Lees meer »