Auto te water na kop-staart botsing

Op de Haarweg in Gorinchem is zondagavond 29 januari 2023 een auto te water geraakt na een kop-staartbotsing. Omstreeks 22.15 uur remde de automobilist ter hoogte van de begraafplaats voor een tegenligger. De bestuurster van de auto daarachter merkte dat te laat op. Een kop-staartbotsing was het resultaat. Door de klap van de botsing werd de voorste auto in het water geduwd.

Lees meer »

Cafébaas bedreigd

Donderdagavond kreeg de politie een melding over een ruzie in een horecazaak aan de Kortendijk. Er was een vechtpartij geweest en nu bleken bezoekers van de horecazaak tweepersonen in bedwang te houden. Een man en een vrouw.

Lees meer »

Brandweer voorkomt zinken van Ark visvereniging

Leden van de visvereniging HSV Gorinchem bemerkten tijdens werkzaamheden, woensdagavond 25 januari, dat hun ark, gelegen aan het Paardenwater, water begon te maken. Direct werd de brandweer gewaarschuwd. Gelukkig is de brandweerkazerne gelagen op zo'n 300 meter van de ark en deze was gelukkig snel ter plaatse met veel materieel.

Lees meer »

Dronken en Hardleers

Op Instagram van de wijkagent Vijheerenlanden-west lezen we over een bestuurder die niet alleen dronken maar ook hardleers. Het gezegde: "Als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan." is hier meer: "Als de drank is in de man, zijn de hersenen ver te zoeken."

Lees meer »

Scouting A.P.V. maakt kennis met politie

De wijkagenten van de Gildenwijk en Haarwijk brachten vorige week bij een bezoekje bij Scouting A. P. V. Gorinchem aan de Sportlaan. De kinderen van de A.P.V. hadden aangegeven graag eens een bezoekje van de politie te helpen die wat over het politiewerk vertelde en waaraan men vragen kon stellen.

Lees meer »

Man mishandeld, daders gevlucht

Almkerk - De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van een mishandeling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis. Op dinsdag 17 januari 2023 om rond 08.00 uur kwam er een telefoontje vanuit de Midgraaf. 

Lees meer »

Drie Toyota's gestolen

Nog geen week geleden werd door ons aandacht besteed aan de diefstalgevoeligheid van sleutelloze Toyota's. Op simpele manier blijken deze voertuigen eenvoudig de dieven te zijn weg te halen.

Lees meer »