Hippie Meezingsessie

Op 6 juli nodigt Helga Buitelaar van Zangwerkplaats Gorinchem iedereen uit voor een uur gezamenlijk zingen, ditmaal niet in de toren maar in de stationshal van Gorinchem.

Lees meer »

Creatief met Marleen

Op woensdag 19 juni is er opnieuw een sessie 'Creatief met Marleen van Zwienen' in de Bibliotheek AanZet aan de Groenmarkt. In het kader van de 'Cultuurmaand' in Gorinchem werken we rond dit thema en maken we een collage.

Lees meer »

Cultuurmaand ook in Natuurcentrum

Met een cultureel programma trekken zangers en dansers door de stad langs verschillende plekken zoals woon-zorgcomplexen, verzorgingshuizen, winkelcentra, wijkcentra en het Natuurcentrum. De artiesten benaderen het publiek direct, zodat iedereen kan deelnemen!

Lees meer »

Kunstcafé Rivierenland

Komende zaterdag, 15 juni, is het weer tijd voor het inspirerende Kunstcafé Rivierenland! Er wordt weer teruggekeken op "Out of the Box" tijdens de Cultuurnacht.

Lees meer »

Natuuratelier - Workshop Upcycling Artt

Overal om je heen zijn materialen te vinden die geschikt zijn voor hergebruik. Laat je inspireren om op een creatieve wijze afval en oude materialen een nieuw leven te geven. In deze workshop, onder de creatieve leiding van Karen Bruggeman, ga je figuren maken op prachtige boomschijven. Deze figuren kunnen mensen, dieren of andere leuke vormen zijn, gemaakt van natuurlijke materialen zoals stenen, hout, schelpen en meer.

Lees meer »

Plaatsing glas-in-lood ramen dichterbij

De installatie van vier glas-in-loodramen met afbeeldingen van de Martelaren van Gorcum nadert voltooiing. Deze ramen, elk vijf meter hoog en drie meter breed, zullen naast de voormalige rooms-katholieke kerk worden geplaatst.

Lees meer »