Nog even foto tentoonstellingen Marcel Köppen

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 12:06

De Gorkumse fotograaf, Marcel Köppen, had enige tijd op twee locaties een foto tentoonstelling lopen. Dit zijn het Gorcums Museum en in de Passage Botersteeg. Beide tentoonstellingen zullen op korte tijd stoppen.

De tentoonstelling in het Gorcums Museum is nog te zien tot en met zondag 2 oktober. U heeft dus nog maar een paar dagen om deze interessante tentoonstelling te bekijken.

Voor de tweede tentoonstelling heeft u iets langer nog iets langer de gelegenheid. Deze tentoonstelling is te bezoeken in de Passage (Botersteeg) van woensdag tot en met zondag tussen 11 uur en 17 uur. Deze eindigt op 9 oktober.

Deze tentoonstelling eindigt met een finissage. Bij deze finnissage is het werk van beide tentoonstellingen te koop. Een mooie gelegenheid om nog een gaatje te vinden voor een bezoek en vast een keuze te maken voor de opname(n) die u best in huis aan de muur wilt hebben.

In de Botersteeg kan dit nog van woensdag tot en met zondag tussen 11 uur en 17 uur. De finissage begint zondag 9 oktober om 13:00 uur. Dit is tevens het einde van de expositie.

foto: GP-buro

Video tijdens opening in Botersteeg - GP-TV