Folk in een nieuw jasje (maar dan zonder geitenharen sokken)

Gepubliceerd op 18 november 2022 om 10:43

Op zondagmiddag 27 november kunt u genieten van de voorstelling ‘Familieportret’ van Marjolein Meijers. Het trio Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Uniek, niet alleen door de muzikale variatie, maar ook de doorleefde cabareteske omlijsting. Bestel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Marjolein Meijers kent u wellicht nog wel als Annie van de Berini`s. Zij is al een aantal jaar een vaste waarde in de programmering van Theater Peeriscoop en niet voor niets. Zij en haar muzikale mannen brengen kwaliteit met een (schater)lach. Haar voorstelling ‘Familieportret’ zit vol mooie terugblikken en maakt nieuwe herinneringen. Geïnspireerd door portretten van hun families door de jaren heen, waarvan ze het verhaal kwijt zijn. 

Als een muzikaal feestje. Uit alle windstreken van de akoestische muziek. Zeg maar Folk in een nieuwe jas, maar dan zonder geitenharen sokken. Dat is zeker! 

Een heerlijke zondagmiddag genieten en na afloop van de voorstelling staat er traditiegetrouw weer een goedgevulde hapjestafel voor u klaar. Treffen we u in zondagmiddag weer in Theater Peeriscoop? U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom in onze gezellige foyer. De voorstelling begint om 16.00 uur. Bestel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Kees Tabak