12,5 jubileum concert Theatergroep Manteau

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 10:10

Poster: Femke van der Linden

Theatergroep Manteau uit Gorinchem is verheugd om hun 12,5-jarig jubileumconcert aan te kondigen. Het concert op 21 april belooft een mooi feest en muzikale avond te worden, inclusief een voorproefje van de komende productie van “Zorro de Musical”.

Al meer dan tien jaar vermaakt Theatergroep Manteau het publiek met hun unieke en mooie voorstellingen. Zo produceerden ze de o.a. de musicals Drie Musketiers, Legally Blonde, Jesus Christ Superstar, en Aïda. Ter gelegenheid van hun 12,5-jarig jubileum geven ze een speciaal concert waarin hun talenten laten zien wat ze kunnen en ze geven het publiek een voorproefje van wat komen gaat.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met het Dordts Philharmonisch Orkest. Dit excellente harmonieorkest speelt ook enkele aansprekende solo stukken die avond.

Een van de hoogtepunten van de avond zal een sneakpreview zijn van de komende productie van Theatergroep Manteau, “Zorro de Musical”. Deze spannende nieuwe show combineert het roekeloze avontuur van de legendarische held Zorro met de kracht en schoonheid van muziektheater. Met strakke choreografie, prachtige muziek en een getalenteerde cast belooft “Zorro de Musical” een onvergetelijke productie te worden.

In de sneak preview van “Zorro de Musical” zal het concert diverse solooptredens bevatten van de talenten die Theatergroep vertegenwoordigen. 

Het concert vindt plaats op 21 april in de Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 in Gorinchem. Kaarten zijn nu verkrijgbaar, dus mis deze bijzondere muziekavond niet. 

Vier met ons 12,5 jaar Theatergroep Manteau en geniet van een voorproefje van de spannende nieuwe productie “Zorro de Musical”.

Kaarten à €9,50 via www.theatergroepmanteau.nl