Fred Delfgaauw - Paradijsvogels

Gepubliceerd op 19 maart 2024 om 11:08

de laatste Paradijsvogels

Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’. "Wie is er nu gek? Misschien hebben ze juist wel gelijk.", aldus Delfgaauw.

In Paradijsvogels sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar de straat in Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. 

De kleurrijke figuren uit zijn verleden én het geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.
Delfgaauw: "Er is niets tegen geloof, zolang je het maar niet zeker weet."

Na het enorme succes van 'In de wachtkamer van de Liefde' is deze 'Paradijsvogels' iets dichter bij huis, iets persoonlijker. Maar we kunnen ook nu weer rekenen op humor en ontroering. Fred Delfgaauw, de meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater, weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

Over Paradijsvogels schreef:

Scènes****: "...de verbeelding wint. Paradijsvogels bezorgt je een mooie avond."
Trouw: "geestige oneliners…taalvirtuoos…meesterverteller."
Theaterkrant.nl: "Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken…Op fenomenale wijze vertolkt."

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie.

Data

28, 29 en 30 maart