Opening van Karen Bruggeman's expositie op Het Natuurcentrum!

Gepubliceerd op 1 april 2024 om 10:53

Karen Bruggeman nodigt u van harte uit voor de opening van haar expositie op 7 april om 16.00 uur op Het Natuurcentrum. Kom en laat u betoveren door de prachtige kunstwerken van Karen, die haar inspiratie haalt uit haar bijzondere levensverhaal en creatieve geest.

Als dochter van handy-man Piet en de creatieve An, heeft Karen een unieke kijk op de wereld en haar kunst. Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg als activiteitenbegeleidster, heeft Karen haar passie voor creativiteit en avontuur gevolgd door twee jaar lang (2018-2020) Europa te verkennen in haar camper.

In 2020 heeft Karen haar hart verloren aan Gorinchem, waar ze nu samen met haar vriend Jos en kat Khusi woont. In haar sfeervolle huis vindt Karen de rust en ruimte om haar ideeën tot leven te brengen. Haar creaties, die ze liefdevol Upcycle ART! noemt, zijn een samensmelting van materialen uit de natuur, kringlopen, straatvondsten en markten. Karen voegt hier vaak haar eigen foto's aan toe door gebruik te maken van de fototransfer techniek.

De expositie, die loopt tot en met 31 mei, biedt een unieke kans om Karen's bijzondere kunstwerken te bewonderen. U bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen op 7 april om 16.00 uur, op het adres Gijsbert van Andelpark 1, Gorinchem.

Mis deze kans niet om de wereld van Karen Bruggeman te ontdekken en haar inspirerende creaties te bewonderen.

Atelier/galerie STERKeKUNST is gevestigd in Burgstraat, nr 19, Gorinchem. Meer informatie is te vinden op www.sterkekunst.nl.