Stadsdichter te gast bij "Koffie met..." in Wijkcentrum Rozenobel

Gepubliceerd op 26 augustus 2022 om 11:09

Op 6 september 2022 om 20.00 uur begroeten we Martin Rensen : Martin is een versjesmaker uit Gorinchem. Sinds mei 2022 ook officieel stadsdichter. Onder het pseudoniem Nesner Poetry schrijft hij al ruim 10 jaar gedichten.
Vaak worden alledaagse zaken met een knipoog bekeken. Soms met een kritische blik. Maar altijd met de voetjes op de grond. 

Van slechte woordspelingen en onderbroekenlol, naar actuele onderwerpen en maatschappelijke thema's. Hij zal deze avond in Wijkcentrum Rozenobel voordragen uit eigen werk, maar ook de aanwezigen mogen hun favoriete gedicht meenemen en voordragen. Laten we er met zijn allen een mooie avond van maken.

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is : Koffie met ... in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit. Het onderwerp van de avond en de naam van de gast staan vermeld op www.rozenobel.nl/activiteiten.
"Koffie met ..." is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel.
Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of

06-18133489 (ook whatsapp) wordt gewaardeerd.


«   »