Voorleestips van de Bibliotheek AanZet in het PeuterCafé

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 08:40

Op woensdag 7 september van 10:00 tot 12:00 uur staat het PeuterCafé helemaal in het teken van het belang van voorlezen tijdens de landelijke Week van Lezen en Schrijven. Komen jullie ook? 

Ook in het PeuterCafé dragen wij ons steentje bij. Deze ochtend staat dan ook helemaal in het teken van het belang van voorlezen vanaf jonge leeftijd.

Zo beantwoorden we deze ochtend vragen als: “Welke boekjes zijn geschikt voor je peuter?”, “Hoe maak je voorlezen aan je kindje nog leuker?” en “Wat zijn eigenlijk de voordelen van voorlezen?” Doinja, consulent 0-12 jaar bij de Bibliotheek AanZet in Gorinchem, vertelt jullie er deze ochtend alles over en laat jullie graag alle mogelijkheden zien.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het PeuterCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.


«   »