Veer Brakel tot nader order gestremd

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 11:37

Vanaf maandagmiddag 12 september is het veer Brakel-Herwijnen uit de vaart vanwege schade aan de schroef. Deze schroefschade vergt een grote noodzakelijke reparatie, waardoor de stremming in ieder geval tot en met dinsdag 13 september duurt. In de loop van dinsdagmiddag hopen we een update te kunnen geven over de stand van zaken. We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer in de vaart te gaan.

Riveer app: altijd op de hoogte

Om altijd op de hoogte te blijven over calamiteiten download je onze gratis Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers het snelst informatie over calamiteiten, ook wanneer het weer opgelost is. Zorg wel dat je de meldingen aan hebt staan. Je kunt ze achteraf altijd terugvinden via 'bijzonderheden' in het menu.

Veer Woudrichem-Gorinchem als oplossing

Moet je naar de overkant voor school of werk? Klanten met een rittenkaart of abonnement van het veer Brakel-Herwijnen, kunnen het ticket gedurende de stremming gebruiken op het veer Gorinchem-Woudrichem v.v. Ontdek de vaartijden van deze veerverbinding via de reisplanner op de website of in de Riveer app.


«   »