Spruitjescinema Stip en Vlek in de herfstvakantie

Gepubliceerd op 21 september 2022 om 10:52

Op woensdagmiddag 26 oktober organiseert de LimonadeBrigade samen met de Gemeente Gorinchem, de Bibliotheek AanZet en het Internationaal Filmfestival Gorinchem (IFFG) van 13:45 tot 15:00 uur het spruitjescinema met de kinderfilm: Stip en Vlek.

Samen kijken we deze middag naar de avonturen van Stip en Vlek. Stip is gestipt en Vlek is gevlekt; precies zoals het hoort. Stilzitten kunnen ze niet. Ze buitelen van het ene avontuur in het andere. Ze houden van picknicken, de kamer behangen, stempels maken en piraat spelen. Bruisend van energie bezorgen ze het allerjongste publiek een echt filmfeest! Het universum van de grappige konijntjes met de toepasselijke namen Stip en Vlek, ziet er precies uit zoals de wereld van een kleuter. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren in 7 charmante verhaaltjes, ondersteund door aanstekelijke muziek.

Jullie zijn welkom in de bibliotheek vanaf 13:45 uur. De film start om 14:00 en duurt tot circa 14:40 uur. Na afloop krijgen jullie kinderen limonade met iets lekkers en kunnen nog even spelen tot 15:00. Er is plaats voor ongeveer 30 mensen. De toegang bedraagt €2,50 per kind. Per kind is plaats voor maximaal 1 ouder/begeleider. Voor hen is de toegang gratis. De film is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar oud, een echt feestje in de herfstvakantie! Wil je ook komen kijken samen met je zoon en/of dochter, koop dan hier je tickets: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/spruitjescinema-stip-vlek. Jullie zijn van harte welkom!

Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.


«   »