Home » Diversen » Sponsorloop voor Oekraïne

Sponsorloop voor Oekraïne

Gepubliceerd op 4 mei 2022 om 14:28

Royal van der Leun organiseert op 14 mei 2022 een sponsorloop voor steun aan Oekraïne. De medewerkers van het Sliedrechtse installatiebedrijf en hun familieleden doen mee aan de recreantenrun of kidsrun en laten zich sponsoren.

Noodhuisvesting

Met deze actie wordt Rotaryclub Gorinchem ondersteund om vluchtelingen uit Oekraïne van semipermanente opvang te voorzien in Polen. Het overgrote deel van de Oekraïners wil nog steeds zo dicht mogelijk bij hun land blijven en velen hebben de voorkeur om in Polen te verblijven. De Polen zijn enorm solidair met gevluchte Oekraïners.

De Rotaryclub in Gdansk houdt zich onder meer bezig met het zoeken naar noodhuisvesting. De Poolse Rotarians zoeken gebouwen die geschikt zijn om gezinnen in groepen op te vangen. Rotaryclub Gorinchem geeft hiervoor financiële steun. Er is rechtstreeks contact tussen Rotaryclub Gorinchem met Rotary Club Gdansk-Sopot-Gdynia wat de zekerheid biedt dat het geld op de juiste plek komt.

Spontane donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom! De sponsorloop vindt tussen 13.30 en 16.00uur plaats op en rond het terrein van Royal van der Leun aan Trapezium 170 te Sliedrecht.


 »