Home » Diversen » Het Arkels Visserskoor zoekt zangers en accordeonist(e) accordeonist

Het Arkels Visserskoor zoekt zangers en accordeonist(e) accordeonist

Gepubliceerd op 10 mei 2022 om 11:06

Het Arkels Visserskoor is opgericht in 1995 en bestaat dus inmiddels zo’n 27 jaar. Het Arkels Visserskoor is nu op zoek naar nieuwe leden, dus als het je leuk lijkt om in een koor te gaan zingen: denk er eens goed over na of het inderdaad iets voor jou zal kunnen zijn om in een koor met alleen met mannen als zanger te gaan zingen over de zee, over de vrouwen en over de drank.

Het repertoire van het koor telt inmiddels zo’n 110 nummers en wat er echt zo leuk en prettig zingen is dat er niet meer vanuit een zangboek wordt gezongen, maar de tekst van de te zingen liedjes wordt heel modern via een groot televisiescherm gepresenteerd. Dit is te vergelijken met een autocue-presentatie die door de nieuwslezers e.d. op de TV worden gebruikt. Dit systeem van onze tekstpresentatie wordt nog maar door heel weinig koren in Nederland gebruikt, dus wat dat betreft is het Arkels Visserskoor – met veel oudere mannen – toch echt wel een voorloper in ons land.

Het Arkels Visserskoor oefent in Arkel op de 1e en 3e dinsdagavond van de maand in De Lingehof te Arkel van 19.30 uur tot 22.00 uur. Wij treden zo’n 25 tot 30 x per jaar op in de gehele regio en de leden komen niet alleen uit Arkel, maar ook uit Giessenburg, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hoogblokland, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Noordeloos, Vianen.

Maar onze 3 accordeonisten – 2 vrouwen en 1 man – hebben ook behoefte aan versterking dus als je ook een accordeon kunt bespelen bel gerust met de secretaris van het koor Menno van der Galiën (0183-633889) of stuur een mail naar m.h.galien@casema.nl en dan wordt er natuurlijk een nadere toelichting gegeven. Dus aarzel niet en kijk zeker ook maar eens op onze website: www.arkelsvisserskoor.nl . Het bestuur kijkt uit naar jouw reactie!!!!


«   »