Home » Diversen » The Mall Skateschool opnieuw van start

The Mall Skateschool opnieuw van start

Gepubliceerd op 16 mei 2022 om 13:36

De skateschool die door een groep skaters en jongerenwerkorganisatie The Mall Gorinchem wordt georganiseerd, gaat opnieuw van start. Jongeren van 9 t/m 17 jaar kunnen in vijf gratis lessen de basis van het skateboarden leren. De lessen vinden plaats op vrijdag 27 mei, 10, 17 en 24 juni en 1 juli bij de skatebaan in het Gijsbert van Andelpark. Van 19:00-20:00 uur voor 9 t/m 12 jarigen en om 20:15-21:15 uur voor 13 t/m 17 jaar. Er is in beide groepen plek voor maximaal 20 deelnemers.

Er moet zelf voor een skateboard en bescherming worden gezorgd. Voor wie niet de financiële middelen heeft, is dit materiaal kosteloos beschikbaar.

Jongerenwerker Nick Dees: “Vorig jaar werd de skateschool opgericht en volgden 64 deelnemers een lessenreeks. Dit jaar zijn we breder actief. Zo startte vorige week de zesdelige reeks voor leerlingen van De Uilenhof. Ook zijn we tijdens het Fortes Festival van de partij op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni. Daar krijgt jong en oud de kans een skateboard op te stappen en tips te krijgen van de instructeurs.” 

Aanmelden voor de lessenreeks in het van Andelpark kan bij stagiair jongerenwerker Nieke Rijsdijk, door te mailen naar themallskateschool@gmail.com. Geef naam, leeftijd en telefoonnummer door, plus een telefoonnummer van een ouder/opvoeder en eventueel of er materiaal nodig is. Voor meer informatie en mogelijkheden rondom de skateschool, neem contact op met jongerenwerker Nick via de app: 06-37176467 of per mail: nick.dees@yfc.nl. Blijf op de hoogte via www.facebook.com/MallGorinchem en instagram.com/MallGorinchem

Bewerken


«   »