Home » Diversen » Voedselbank bedankt De Noordhoek

Voedselbank bedankt De Noordhoek

Gepubliceerd op 21 mei 2022 om 13:13

Het was een geweldige week op de Voedselbank Gorinchem, heel veel mooie samenwerkingen en veel activiteiten die plaats hebben gevonden deze week. Zo sloten we de week af met een rondleiding op de Voedselbank met Praktijkschool De Noordhoek. Dit was de laatste groep van dit schooljaar die een bezoek aan ons heeft gebracht.

Leerlingen van De Noordhoek zijn dit schooljaar gestart met een programma over ‘je invloed vergroten en leren voor het leven’ door een actief burger in Nederland te zijn. Tijdens dit programma maken deze jongeren kennis met allerlei organisaties en instanties op een interactieve manier, waaronder de Voedselbank.

Om de Voedselbank Gorinchem hiervoor te bedanken hebben de leerlingen ervoor gezorgd dat er een heel mooi bedrag is ingezameld. Dit is gelukt doordat zij zelf gemaakte speculaas taartjes en bonbons hebben verkocht.

Er werd aan het einde van het bezoek een cheque overhandigd met het prachtige bedrag van €225,- erop! Dit is bestemd voor onder andere wasmiddel en tandpasta, hier is de Voedselbank enorm blij mee!

Zij hopen in het nieuwe schooljaar weer op de komst van De Noordhoek en een leuke samenwerking. 

Hartstikke bedankt, leerlingen en docenten van De Noordhoek voor jullie inzet en interesse!


«   »