Home » Diversen » Eigenaresse welnesspraktijk Feel at Home in het MamaCafé

Eigenaresse welnesspraktijk Feel at Home in het MamaCafé

Gepubliceerd op 25 mei 2022 om 10:24

Op vrijdagochtend 17 juni hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Greetje Smid. Zij is zelf moeder, gediplomeerd masseur, docent Shantala babymassage én eigenaresse van welnesspraktijk Feel at Home in Gorinchem. Zij komt van 10:00 tot 12:00 uur vertellen over de positieve effecten van aanraking op ouders en kinderen.

Greetje vertelt ons deze ochtend over de positieve effecten van aanraking op lichaam en geest bij ouders en kinderen. In haar praktijk biedt zij zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage en Shantala babymassage aan. Vanmorgen legt Greetje uit wat deze vormen van massage inhouden en vertelt ze wat zij voor jullie kan betekenen op het gebied van rust en ontspanning.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je natuurlijk ook altijd je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »