Home » Diversen » Naar de kinderboerderij met de Ouder-Kind Inloop

Naar de kinderboerderij met de Ouder-Kind Inloop

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 08:14

Normaliter ga je op vrijdagochtend voor de Ouder-Kind Inloop naar de Rozenobel, maar we doen dit voor 1 keer anders! Op vrijdagochtend 17 juni vindt de Ouder-Kind Inloop namelijk plaats in het Natuurcentrum aan het Gijsbert van Andelpark 1 in Gorinchem, oftewel: de kinderboerderij. Jullie zijn daar vanaf 9:30 uur van harte welkom!

Deze ochtend gaan we er samen op uit en zijn jullie samen met je kind(eren) welkom in het Natuurcentrum in Gorinchem. Er is een speciale rondleiding en uiteraard kunnen jullie ook gewoon lekker komen spelen in de gigantische speeltuin en kijken naar de dieren op de kinderboerderij. Tevens wordt er een verhaal voorgelezen om samen met je kind(eren) van te genieten. En heb je honger gekregen? Dan kun je deze heerlijke ochtend helemaal goed afsluiten in de gezellige Lunchroom! Hier kun je o.a. lekkere broodjes bestellen van de Vitamine Kantine of gebakjes van Sweet Ima.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op de vrijdagochtend samen met je kind(eren)! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen natuurlijk ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken! Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

De Ouder-Kind Inloop is normaal gesproken op vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Let op: op vrijdag 17 juni van 9:30 tot 11:30 uur dus in het Natuurcentrum in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »