Home » Diversen » Voucherregeling sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte

Voucherregeling sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte

Gepubliceerd op 2 juni 2022 om 11:16

De Provincie Zuid-Holland heeft voor het derde jaar op rij een mooie subsidiemogelijkheid voor het stimuleren van bewegen in de openbare ruimte. Team Sportservice Zuid-Holland voert de subsidie uit. Het is een mooie mogelijkheid voor organisaties om een voucher aan te vragen van maximaal €4.000,-. 

Vraag een voucher aan voor het verbeteren van het beweeg- en sportaanbod in de openbare ruimte

Heeft u een leuk idee om de buitenruimte nog beter te benutten of aantrekkelijker te maken voor bewegen- en sport voor verschillende doelgroepen? De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend! 

Organisaties kunnen vouchers aanvragen van maximaal 4.000 euro. De aanvraagprocedure is laagdrempelig. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen, zorginstellingen, scholen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. 

De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen. Vorig jaar zijn er mooie initiatieven ondersteund, waaronder een playground, jeu de boulesbaan, wandelpaden, duofietsen en mooie evenementen. Heeft u een goed idee voor in uw gemeente? Doe een aanvraag! Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kunt u terecht op www.teamsportservice.nl/voucherregeling/. De aanvraag termijn sluit op 15 juni.


«   »