CBS Het Kleurenlint helpt Huis3

Gepubliceerd op 8 juni 2022 om 10:32

Huis3 is een keet in Hardinxveld-Giessendam waar 3 mensen één week in verblijven om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Vanuit Huis3 worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan ochtendgymnastiek, bingo en een high tea. Ook gaat men diverse uitdagingen aan, dit kan sportief zijn, maar ook mentaal. Hiermee hopen zij veel mensen ook uit te dagen, om zelf een actie te starten. Met de slogan “Heel Hardinxveld Helpt” hopen zij dat heel veel mensen in actie gaan komen. En uiteraard is er niks mis met de slogan “Heel Holland Helpt”!!!

Leerlingen van basisschool Het Kleurenlint uit Gorinchem vond het ook een goed idee om Huis3 bij hun actie te gaan helpen. De groep 3 t/m 8 vond het een idee om stroopwafels te gaan verkopen en het verdiende geld aan Huis3 te geven. Vanaf 11 tot en met 30 mei zijn er door hen 1827 pakjes ( 14.616 wafels) stroopwafels verkocht.

Huis3 stelde de actie van de leerlingen van Het Kleurenlint erg op prijs en beloonde hen een heerlijke slagroomtaart. Op 1 juli bij de afsluiting van de Huis3 actie wordt door Het Kleurenlint een cheque uitgereikt.

Het streefbedrag van Huis3 werd gesteld op €.133.333,--. Dat gaat wel goedkomen. Dit streefbedrag is inmiddels gepasseerd. De stand op 8 juni bedroeg €.138.898,-- en nog steeds stijgende. 

Huis3 heeft een eigen website. Hier kunt u zien welke acties er allemaal al zijn geweest. Wilt u zelf doneren, dat kan ook. Lees https://www.huis3.nl/huis3/

foto's: Het Kleurenlint


«   »