Home » Diversen » PeuterCafé viert ModderDag in het Natuurcentrum

PeuterCafé viert ModderDag in het Natuurcentrum

Gepubliceerd op 16 juni 2022 om 08:13

Op woensdagochtend 29 juni is het ModderDag! Dat vieren we met het PeuterCafé in het Natuurcentrum aan het Gijsbert van Andelpark 1 in Gorinchem. Jullie zijn daar samen met jullie peuters vanaf 10:00 uur van harte welkom!

Deze ochtend viert het PeuterCafé Modderdag in het Natuurcentrum in Gorinchem. Tijdens ModderDag staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Jullie kinderen krijgen op de kinderboerderij volop de ruimte om modder te maken, te ontdekken en te beleven. En daarbij mogen ze uiteraard vies worden! Trek je kindje dus oude kleding aan of kleding die vies mag worden, zodat ze ongestoord kunnen spelen en genieten.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is normaal gesproken op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Let op: op 29 juni dus in het Natuurcentrum in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »