Home » Diversen » Speelgoedbank Gorinchem heeft een tekort aan tienerspullen

Speelgoedbank Gorinchem heeft een tekort aan tienerspullen

Gepubliceerd op 18 juni 2022 om 11:42

In de Gasthuisstraat in Gorinchem zit sinds vorig jaar de stichting speelgoedbank Gorinchem. Kinderen van 0 tot 18 jaar die uit een minima gezin komen kunnen hier o.a. speelgoed komen ophalen, alleen is er helaas een tekort aan spullen die voor tieners bedoeld zijn. 

Al meer dan een jaar kunnen minima gezinnen terecht bij de speelgoedbank voor speelgoed, uitjes, verzorgingsproducten en schoolspullen. Dit neemt een groot stuk stress weg bij de ouders en brengt een glimlach op de kinderen hun gezicht. 

Het is belangrijk dat kinderen een jeugd hebben met speelgoed en plezier. Maar niet alleen voor de jonge kinderen is dat belangrijk ook voor de tieners. Tieners krijgen veel meer mee van de situaties die zich thuis afspelen, en vooral wanneer een gezin in een minimapositie zit. Dit brengt veel onnodige stress met zich mee. 

Daarom vraagt de Speelgoedbank voor donaties voor tieners waardoor ze zich niet minder voelen en anders worden behandeld door leeftijdsgenoten. Naast spullen voor tieners kunnen mensen ook een financiële bijdragen leveren via deze link.  


«   »