Home » Diversen » Oproep Poort6 aan bewoners

Oproep Poort6 aan bewoners

Gepubliceerd op 10 juli 2022 om 12:01

Poort6 heeft met zo'n 1350 huurders nog geen contact kunnen hebben over het plaatsen van een rookmelder in hun woning. Sinds 1 juli is het verplicht om een rookmelder in huis te hebben. Afgelopen maanden werkten ze bij Poort6 daarom hard om in al hun huizen gratis rookmelders te plaatsen. Bij veel huurders hangt inmiddels een rookmelder, maar helaas lang nog niet overal.  Daarom roepen zij al onze huurders op: heb je nog geen rookmelder in huis? Neem dan snel contact op met Poort6.

Rookmelders redden levens

Brand komt helaas vaker voor dan mensen denken. De meeste woningbranden ontstaan door koken, roken en door elektrische apparaten. Maar ook door het opladen van bijvoorbeeld telefoons of fietsaccu’s. Als je brand sneller ontdekt, heb je meer tijd om je huis veilig te verlaten. Het is dan ook heel belangrijk dat die gratis rookmelder bij iedereen in huis komt. Rookmelders kunnen echt levens redden.

Maak een afspraak voor het plaatsen van de gratis rookmelder

Je kunt hiervoor bellen met Yvette Diepeveen. Zij plant voor onze aannemers Smits Vastgoedzorg en Hagemans de afspraken in. Deze aannemers plaatsen daarna de rookmelders bij jou thuis. Je kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur bellen naar 06 25 59 52 60 om een afspraak te maken.


«   »