Home » Diversen » Picknicken bij Limonadebrigade

Picknicken bij Limonadebrigade

Gepubliceerd op 14 juli 2022 om 10:22

Het MamaCafé houdt vrijdagochtend 15 juli van 10.00 tot 12.00 uur een gezellige Amerikaanse picknick. Bij mooi weer gebeurt dit achter de bibliotheek in het zonnetje; bij minder goed weer gezellig binnen in de bieb.

,,We gaan samen smullen van alle dingen die iedereen meebrengt en met elkaar deelt. Als jullie allemaal iets te eten en te drinken meenemen naar de LimonadeBrigade, is er genoeg voor iedereen. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een Amerikaanse picknick! Wat nemen jullie mee? We zijn reuzebenieuwd en verheugen ons op deze gezellige ochtend.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je natuurlijk ook altijd je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.”

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »