Home » Diversen » Kliederen met water in het MamaCafé

Kliederen met water in het MamaCafé

Gepubliceerd op 27 juli 2022 om 10:47

Vrijdag 19 augustus starten we het MamaCafé na de zomerweken weer op! Dat doen we door gezellig met elkaar bij te kletsen over de zomervakantie. Als het mooi weer is, gaan we lekker kliederen met water en sowieso gaan we gezellig al onze vakantiebelevenissen uitwisselen. Zien we jullie ook weer deze vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur?

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend 19 augustus samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.


«   »