Home » Diversen » Hutten bouwen met het PeuterCafé, de Ouder-Kind Inloop en het Natuurcentrum

Hutten bouwen met het PeuterCafé, de Ouder-Kind Inloop en het Natuurcentrum

Gepubliceerd op 27 juli 2022 om 10:58

Willen jullie nog even lekker buiten bezig zijn met de kinderen voordat de vakantie is afgelopen, maar zijn ze nog te jong voor of te laat met inschrijven voor het Timmerdorp? Kom dan op woensdagochtend 17 augustus van 10 tot 12 uur naar de kinderboerdij aan het Gijsbert van Andelpark 1 in Gorinchem! Samen met het PeuterCafé, de Ouder-Kind Inloop en het Natuurcentrum gaan we een groot kasteel, bouwwerk of landgoed bouwen van kartonnen dozen.

Wij zorgen voor heel veel dozen, doeken, verf, plakband en tape. Nemen jullie je bouwkunst, enthousiasme en samenwerking mee? Dan wordt het vast weer een prachtig reusachtig bouwwerk! De afgelopen jaren zijn er de meest waanzinnige kastelen gebouwd en ze worden elk jaar groter. Gaat dat dit jaar ook lukken? Je kindje kan al samen met jou meebouwen vanaf een jaar of twee. Gaan jullie met ons de uitdaging aan?

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten. Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

(meer tekst onder foto)

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is normaal gesproken op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Let op: op 17 augustus dus in het Natuurcentrum in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl

De Ouder-Kind Inloop is normaal gesproken op vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Let op: deze keer niet op vrijdag maar op woensdag 17 augustus (van 10 – 12 uur) in het Natuurcentrum in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »