Te veel dieren voor Dierenasiel

Gepubliceerd op 9 augustus 2022 om 10:43

Helaas heeft het dierenasiel weer problemen met het onderdak geven aan gevonden kittens. Ook dit keer blijken "zogenaamde Dierenliefhebbers" de weg van de minste weerstand te bewandelen als zij, om welke reden dan ook, hun dieren kwijt willen.

Bijna dagelijks, ook 's-nachts, worden de gevonden dieren afgegeven bij het dierenasiel aan de Haarweg in Gorinchem. Werkelijk in de hele regio worden achtergelaten dieren aangetroffen.  Werkendam, Hank, Woudrichem, Vuren, Noordeloos, Hoornaar, Hardinxveld en Gorinchem, worden hier genoemd.

De dieren worden achtergelaten om verschillende redenen. Men gaat op vakantie of men is de dieren weer zat of een andere reden. Het zijn ook niet alleen kittens. Ook konijnen, tamme ratten, e.d.

Dierenasiel zoekt collectanten

Meldt u dan aan om in de week van 29 augustus t/m 3 september bij u in de buurt te collecteren. Een paar straten 1 à 2 avonden. Dat kunnen de dieren hard gebruiken.

Voor aanmelden: Dierenasiel Gorinchem, Haarweg 1. Tussen 09.00 en 13.00 – 15.00 en 18.00 uur te bereiken via 0183-624275.


«   »