Fantastische hutten gebouwd met PeuterCafé op Natuurcentrum

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 om 10:22

Hutten bouwen met het PeuterCafé op het Natuurcentrum in Gorinchem was een groot succes! Droog weer en een bescheiden zonnetje waren prima omstandigheden voor het maken en versieren van prachtige bouwsels van kartonnen dozen op het Natuurcentrum in Gorinchem! Zo’n 42 kinderen en 23 volwassenen hebben zich met veel plezier uitgeleefd op woensdagochtend 17 augustus.

Volwassenen konden weer even kind zijn en hebben samen met hun kinderen een geweldige ochtend beleefd. Er zijn hutten gemaakt waarin kinderen zich konden verstoppen en bouwwerken met een écht dak erop! Toen na afloop alle gebruikte spullen waren opgeruimd en afgevoerd, begon het te regenen. Wat hebben we ontzettend geboft met zijn allen!

Wil je andere ouders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje in het PeuterCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan je samen met je kindje kunt deelnemen.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

foto's: Limonadebrigade


«   »