Activiteiten LimonadeBrigade weer van start na zomervakantie!

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 om 10:33

Woensdag 24 augustus start het team van de LimonadeBrigade Gorinchem weer met veel enthousiasme met het PeuterCafé in de bibliotheek. Ook het MamaCafé en de Ouder-Kind Inloop gaan weer van start op vrijdag 26 augustus.

Woensdag 24 en vrijdag 26 augustus praten we bij over alle avonturen die jullie tijdens de zomervakantie hebben beleefd. Er is alle gelegenheid om samen te kletsen en te spelen. Lekker rustig opstarten dus na de vakantie!

Mocht je het in de tussentijd zijn vergeten: het MamaCafé is op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur, het PeuterCafé op woensdag van 10:00 tot 12:00 uur, beiden in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. De Ouder-Kind Inloop vindt wekelijks plaats op de vrijdag van 9:30 tot 11:30 uur in de Rozenobel (Dukatenplein 2, Gorinchem).

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdag- of vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht; jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Team LimonadeBrigade Gorinchem hoopt jullie snel weer te ontmoeten en kijkt uit naar het nieuwe seizoen!

Wil je op de hoogte blijven van de inspirerende activiteiten van De LimonadeBrigade in Gorinchem? Volg ons op dan op Facebook (Facebookpagina LimonadeBrigade Gorinchem), Instagram (https://www.instagram.com/limonadebrigade_gorinchem/) en/of onze website https://limonadebrigade.nl.


«   »