Voedselbank bezoekt school

Gepubliceerd op 25 januari 2023 om 10:42

Soms krijgt de Voedselbank bezoek van de leerlingen van een school. Zo leren zij ook wat de Voedselbank is en waarom dat deze helaas noodzakelijk is. Dinsdag 24 januari gebeurde dit eens andersom. Leontien, secretaris bij de Voedselbank, ging nu eens op bezoek bij Basisschool de Tamboerijn.

Voor groep 6/7 heeft zij er een prestatie gegeven over de Voedselbank Gorinchem. Dit was erg leuk! Deze klas had mooie vragen en de leerlingen waren allemaal erg geïnteresseerd, kortom, een meer dan geslaagde dag.

Na afloop ontving Leontien een prachtige cheque voor de Voedselbank. Tijdens de Kerstviering in de grote Kerk werd er namens de gehele school gecollecteerd voor de Voedselbank Gorinchem. Hier werd een mooie opbrengst van €475,- opgehaald! Dit kunnen zij nog steeds heel goed gebruiken om hun klanten wekelijkse de kunnen blijven voorzien van waardige en gezonde boodschappen.

De Voedselbank bedankt de leerlongen van de Tamboerijn voor het warme welkom en alle belangstelling en komen graag nog eens terug op de school.


«   »