Where Else in MamaCafé

Gepubliceerd op 24 februari 2023 om 13:21

Vrijdag 3 maart komt Else Hoekstra van praktijk Where Else naar het MamaCafé om met ouders in gesprek te gaan over coaching en keuzes maken.

Keuzes maken hoort bij het leven. Je realiseert je dat al als je in de supermarkt staat. Als je vader of moeder wordt, voel je ineens een heel andere laag bij de keuzes die je maakt.

De verantwoordelijkheid die je voelt voor je kindje zorgt regelmatig voor gevoelens van onzekerheid en twijfel. Ook hebben veel ouders last van schuldgevoelens. In het MamaCafé praten we hierover op vrijdag 3 maart. Waar loop je tegenaan? Hoe blijf je zelf in balans bij de keuzes die je maakt? Welke afwegingen maak je? En hoe zorg je dat je niet blijft piekeren over al die keuzes? Hoe vind je rust in deze (nieuwe) rol? Else Hoekstra van praktijk Where Else begeleidt het gesprek. Ze is werkzaam als vrouwencoach en geeft de cursussen ‘Samen Bevallen’ en ‘Babymassage’.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het MamaCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »