Uilenhof komt in actie!

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 08:54

De vreselijke berichten, beelden en geluiden van de aardbeving in Turkije en Syrië hebben de afgelopen weken veel indruk gemaakt bij ons allemaal. Zo ook bij de leerlingen op de Uilenhof. Veel leerlingen zijn opgestaan en wilden graag iets betekenen. Geld ophalen voor het goede doel!

Dit hebben ze in eerste instantie gedaan met een actie waarin leerlingen, ouders en docenten waxinelichtjes konden kopen in de pauze voor 50 cent. Dit was een groot succes met een totaal van €845,45, maar dit was nog niet genoeg! Onder leiding van Beyza Adiyaman (wiskunde docent) hebben ouders en leerlingen een tweede actie bedacht waarin er heerlijke turkse pizza’s, cupcakes en baklava besteld konden worden. In de grote pauze op donderdag 23 februari kon iedereen die wat besteld had, zijn lekkers komen ophalen. Waarmee €1164,50 is opgehaald! 

Mede dankzij alle hulp van Serife Sandıkcı, Fatımana Boğa, Aysun UysalIets en de leerlingen Ensar, Zeynep, Elif, Elyessa, Nisa, Belinay, Beyza (oud-leerling) en Betul (oud-leerling) is het zo’n geweldig succes worden. Met de acties heeft de Uilenhof een totaal van €2009,95 opgehaald. Wat een geweldig bedrag!

foto's: Uilenhof


«   »