ANWB Winkel 6 dagen gesloten wegens verbouwing

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 10:22

De ANWB winkel in Gorinchem wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor tijdelijk haar deuren op zondag 12 maart. Vanaf zaterdag 18 maart gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.

ANWB Winkel

In onze winkel vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid en zorgeloos te genieten van kleine ontdekkingen en grote avonturen. Ons eigen merk Human Nature biedt een collectie mooie en functionele jassen, schoenen en kleding en we hebben een ruim aanbod van artikelen om er lekker op uit te gaan, zoals fietstassen, thermosflessen, rugzakken en reisartikelen. Ook voor een tolvignet, tolbadges, milieusticker, internationaal rijbewijs, Wegenwacht® Service, Visakaart, reisverzekering etc. kun je bij ons terecht.

Heb je in de Kampioen een leuk hotelarrangement, stedentrip, vakantiepark of een wandelvakantie gezien. Onze verkoopadviseurs kunnen dit voor jou boeken in onze winkel.

ANWB Inzamelbakken

Producten die lang meegaan hebben veel verhalen te vertellen. Toch komt er een moment waarop het product écht op is. Gun jij je gebruikte kleding of schoenen een nieuw verhaal? Gooi ze dan in de inzamelbak in onze winkel in Gorinchem of in één van onze andere ANWB Winkels.


«   »