Mega Snuffelmark

In de Evenementenhal aan de Franklinweg 2 in Gorinchem wordt op 2e Paasdag van 09.00 tot 16.30 uur een Mega Snuffelmarkt gehouden, waar veel tweedehands artikelen en curiosa te vinden is. Maar liefst 550 kramen liggen vol met spullen uit grootmoeders tijd.

Lees meer »

Veteranencafé Gorinchem en Omstreken

Veteranen, actief dienende- en gewezen militairen, Politie-, Brandweer- , Ambulancepersoneel en personeel van overige geüniformeerde diensten en belangstellenden zijn van harte welkom met eventuele partner en/of gezin.

Lees meer »

Inschrijvingen Vierdaagse Alblasserwaard 2023 geopend!

Hoornaar - een klein postzegeltje in de Alblasserwaard - is ook tijdens het Hemelvaartweekend weer het bruisende hart van de fiets-/ wandelactiviteiten van de Vierdaagse Alblasserwaard. Een bijzondere editie, want we vieren ons 25 jarig jubileum met medewerking van de Rabobank Lek en Merwede als partner. Een deel van het inschrijfgeld komt wederom ten goede aan Stichting Lach voor een Dag. En... de jubileumeditie gaat tevens de laatste editie onder de vlag van Den Hâneker worden!

Lees meer »

Bibliotheek AanZet maakt zich sterk voor gelijkheid in de samenleving

Uit een nieuw onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat ongelijkheid in de maatschappij meer is dan het verschil tussen arm en rijk. Naast het inkomen bepalen jouw sociale netwerk, (digitale) kennis en mentale en fysieke gezondheid ook welke kansen je in het leven krijgt. Bibliotheek AanZet zet zich in voor ontwikkeling op verschillende vlakken voor jong en oud.

Lees meer »

Rijbewijskeuringen CBR in Gorinchem

Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Lees meer »

Groei en Bloei lezing Anthurium en Orchidee

Op maandagavond 27 maart 2023 houdt Gert-Jan Hoogendoorn, van de firma Anthura, een lezing over winterharde tuinorchideeën in De Heul te Gorinchem. We kennen orchideeën vooral uit de tropische planten kas en bootsen in huis dat een beetje na met onze kamerplanten.

Lees meer »