Workshops SamenGorinchemdag bekend!

De workshops voor de SamenGorinchem dag zijn bekend. Bekijk op onderstaande flyer het programma voor donderdagmiddag 6 oktober 2022.  Doe mee aan een ontspannen tai chi workshop of bak heerlijke koekjes met Sweet Ima. 

Lees meer »

Piazza's Rode Loper Show

Na het succes van 2021 organiseert Piazza Center ook dit jaar weer een drietal Rode Loper Shows. Er zijn drie shows op het plein met aansluitend een Mode Parade door het hele winkelcentrum. De show wordt aan elkaar gepraat door een presentatrice.

Lees meer »

Schade door huisdieren: wordt die vergoed?

Aanstaande dinsdag 4 oktober is het Werelddierendag en dus feest voor alle dieren. Maar met een huisdier is het niet áltijd feest. Veel streken nemen baasjes voor lief. Maar wat als huisdieren er een té wilde boel van maken en daarbij grote schade veroorzaken, of nog erger: zelf gewond raken? Kunnen baasjes zich tegen deze schade verzekeren? En zo ja, met welke verzekeringen? Pricewise legt het uit. 

Lees meer »

Herfst in de Vesting

Kom herfstshoppen in Vesting Gorinchem! Zaterdag 1 oktober is het van 12.00-17.00 uur een dolle boel in de binnenstad. Laat je verrassen door de Meisjes van het Compliment, het winkelwagen XXL spel, steltlopers, straattheater, schminken, muziek en doe mee aan leuke acties.

Lees meer »

Bodemdierendagen

De week van 23 september t/m 5 oktober is de week van de Bodemdierendagen. Woensdag 28 september wordt daarom in het Natuurcentrum een bodemdieren activiteit.

Lees meer »

Gilde Vakcollege Techniek ontvangt elektrische trilplaat

Op maandag 19 september ontving het Gilde Vakcollege Techniek uit handen van een aantal sponsoren een financiële bijdrage voor de aanschaf van een gloednieuwe elektrische trilplaat. Het Gilde is ontzettend blij dat zij mede door deze schenking nog beter technisch onderwijs kan verzorgen.

Lees meer »

1e PeukMeuk schoonmaakactie

Schoon Gorinchem gaat op 8 oktober een nieuwe actie starten. Een "PeukMeuk" schoonmaakactie. Deze dag krijgt ook een officieel, maar festelijk, tintje.  Bij de start  van de actie krijgt burgerinitiatief Schoon Gorinchem een lang gewenste peukenzuiger cadeau van Reinigingsdienst Waardlanden. Stadsomroeper Roy Grünewald zal de uitreiking feestelijk omlijsten.

Lees meer »

Open Dag Hospice Gorinchem

Welkom in ons Bijna Thuis Huis, wij zetten de deur weer open voor geïnteresseerden en nieuwe vrijwilligers. Zaterdag 8 oktober bent u tussen 10.00 – 15.00 uur van harte welkom om het hospice en de mooie stadstuin te bekijken aan de Haarstraat 29 in Gorinchem.                    

Lees meer »

Veteranencafe Gorinchem en Omstreken

Zaterdag 1 oktober is er weer een veteranencafé in Hotel Gorinchem van 14:00 tot 16:00 uur adres: Van Hogendorpweg 8-10 in Gorinchem. Veteranen, actief dienende- en gewezen militairen, Politie-, Brandweer-, ambulancepersoneel en personeel van overige geüniformeerde diensten en belangstellenden zijn van harte welkom met eventuele partner en/of gezin.

Lees meer »