Open leesclubs over Mevrouw mijn moeder

Gepubliceerd op 28 oktober 2022 om 11:48

In november is het Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en organiseert een open leesclub over dit boek in Bibliotheek Gorinchem.

Bespreking Mevrouw mijn moeder

Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

Praktische informatie

De open leesclub is op zaterdag 19 november om 10 uur in Bibliotheek Gorinchem (Groenmarkt 1). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via a.govers@senia.nl.
Na aanmelding ontvangt u de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de boekbespreking.
In november kunt u Mevrouw mijn moeder afhalen in Bibliotheek Gorinchem. Het is ook mogelijk een exemplaar te reserveren via vestiginggorinchem@debibliotheekaanzet.nl.


«   »