Workshop "Ik Vertel"

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 11:57

"Ik Vertel" is een serie workshops georganiseerd vanuit een samenwerking tussen de Bibliotheek AanZet Gorinchem en Theater Peeriscoop Gorinchem. Jong en oud gaan tijdens de workshops aan de slag met het maken van een korte vertelling rondom het thema ‘eenzaamheid’. Deze vertelling wordt ook daadwerkelijk in het theater met publiek uitgevoerd tijdens een slotavond.

Het doel van de workshopreeks is om te verbinden, samen te werken en podiumervaring op te doen, maar gezamenlijk plezier staat voorop.

We nodigen iedereen in Gorinchem graag uit om hieraan mee te doen. Je kunt je als duo aanmelden (een jongere en een oudere), bijvoorbeeld een opa of oma met kleinkind, buurman en buurjongentje, oudoom en nichtje, maar je mag je natuurlijk ook alleen inschrijven. Dan word je gekoppeld aan iemand die zich ook alleen heeft aangemeld.

Je kunt je aanmelden voor "Ik Vertel" als je tussen de 10 en 15 jaar oud bent of als je 65+ bent.De workshops vinden plaats op 5 zaterdagmiddagen in 2023 van 13.00 tot 16.00 uur.

  • 18 februari 2023 - Auditiedag
  • 4 maart 2023 - Workshop 11
  • 8 maart 2023 - Workshop
  • 28 april 2023 - Workshop 3
  • 29 april 2023 - Workshop 4 en de slotavond

Aan "Ik Vertel" zijn geen kosten verbonden, maar voor een goed resultaat is volledige deelname wel gewenst.

Aanmelden

De workshops worden gegeven en begeleid door:Fred Delfgaauw: theatermaker, meesterverteller, stemacteur en oprichter Theater Peeriscoop.

Femke Bun: student Musician 3.0 Utrechts Conservatorium en RCS Glasgow, vocalist, performer, dichter.

HOE KUN JE JE AANMELDEN VOOR ‘IK VERTEL’? Voor vragen en aanmeldingen kun je mailen naar info@peeriscoop.nl.

Bron: Bibliotheek aan zet


«   »