ABB Op Maat overhandigt gereedschapskisten aan Gilde Vakcollege Techniek

Gepubliceerd op 2 november 2022 om 11:39

Leerlingen van Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem ontvingen op maandag 31 oktober gereedschapskisten van ABB Op Maat. De kisten zijn gevuld met gereedschap waar de leerlingen de komende jaren het vak mee kunnen leren op school en tijdens de stages.

Bij ABB vinden wij het opleiden van leerlingen erg belangrijk en daarom besteden wij hier dan ook op meerdere manieren aandacht aan. Wij hebben gemotiveerde leermeesters in dienst die het vak met veel enthousiasme willen overbrengen. Zo kan een leerling in een prettige en veilige omgeving bij ons het vak leren.

Perry Dingenouts van ABB Op Maat draagt de koffers over aan docent Mari Hijkoop en leerlingen van Gilde Vakcollege Techniek. ABB doneert 15 gereedschapssets voor de vakopleiding timmeren.

ABB Bouwgroep

ABB Op Maat is onderdeel van ABB Bouwgroep. ABB Op Maat is een eigen divisie die gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande villa’s, renovaties, restauraties of een grote verbouwing. ABB Bouwgroep is al bijna 60 jaar actief in grootschalige gebiedsontwikkelingen, centrumplannen en transformaties. ABB Bouwgroep kan projecten geheel op eigen rekening en risico aankopen, ontwikkelen en realiseren.

eigen foto


«   »