Botenbeurs Lingehaven

Wanneer u op zoek bent naar ultieme vrijheid, optimaal van alle mooie dagen in Nederland wil genieten en stiekem al heel lang droomt om eigenaar te worden van een boot. Dan is een bezoek aan de Botenbeurs in Gorinchem een echte aanrader!

Lees meer »

Word Slot beheerder op Loevestein

Hoe ziet een werkdag bij Slot Loevestein er uit? Zo af en toe komen ze langs. Vacatures waarvan iedereen denkt: oooh dat zou ik ook wel willen. Ben jij klaar voor een unieke stap in je carrière? Dat komt goed uit, Loevestein zoekt een nieuwe slot beheerder. Houd jij van cultuur, ben je graag lekker bezig en beschik je over de nodige technische kennis? Dan is dit een avontuur voor jou. 

Lees meer »

Middeleeuws kampement voor Kids

Vergeet de tijd en verlies jezelf in de middeleeuwen dit weekend. Zodra je onder de toegangspoort door komt, stap je terug in de tijd en dompel je jezelf onder in een wereld vol historie en avontuur. Laat je betoveren door de middeleeuwse sfeer op Slot Loevestein. 

Lees meer »

Gratis toegang Open Monumentendag op Loevestein

Slot Loevestein zal dit jaar weer meedoen aan Open Monumentendag. Op zaterdag 9 september is er gratis toegang tot de vesting, het kasteel en de tentoonstelling ‘Monddood – Politiek gevangen’. Wegens de verwachte drukte zijn er tijdsblokken ingesteld voor deze dag. Je kunt je vooraf online aanmelden via de website van het slot.

Lees meer »

Vintage markt Arkel 1040

ARKEL - Uren struinen langs kraampjes, genieten van goede koffie en leuke mensen ontmoeten: een vintage markt is de perfecte plek om te vertoeven op een vrije dag. Op zaterdag 16 september 2023 organiseert Stichting Arkel1000 Samen met ‘De Buurvrouw Gorinchem’ een heuse vintage Markt.

Lees meer »

Aspect ICT viert 40-jarig jubileum en top 10-notering

Hardinxveld-Giessendam, 24 augustus 2023 - Aspect ICT, opgericht in 1983 en een toonaangevende ICT-dienstverlener in de Alblasserwaard, viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en heeft voor het derde jaar op rij een top 10-notering in de lijst van Beste ICT-werkgevers van Nederland. Het bedrijf biedt een breed dienstenpakket aan organisaties ter ondersteuning van hun digitale transformatie.

Lees meer »

Werkzaamheden MerwedeLingelijn

Van zaterdag 29 juli tot en met maandag 31 juli 05:00 uur vinden er op de MerwedeLingelijn onderhoudswerkzaamheden plaats. Dit heeft gevolgen voor het treinverkeer tussen Gorinchem en Geldermalsen.

Lees meer »

Zomervakantie Bomvol activiteiten op Slot Loevestein

Deze zomervakantie organiseert Slot Loevestein allerlei leuke extra activiteiten in de weekenden. De kasteelschutters leren je boogschieten, kijk de kunst van het zwaardvechten af bij de ridders, oefen middeleeuwse danspasjes met de Meyden van Loevestein, of sluit je aan bij de soldatenschool.

Lees meer »