LHBTI+ Café in Gorinchem van start

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 09:06

COC Gorinchem organiseert op zaterdag 18 februari tussen 20:00 en 23:00 in Gorinchem het Café Connect. Een avond waarop je nieuwe LHBTI+ mensen kan ontmoeten en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan onder het genot van een hapje, drankje en leuke muziek! Kortom, een plek waar mensen elkaar in een relaxte setting kunnen ontmoeten en verhalen kunnen delen.

Vanaf November organiseert COC Gorinchem het Café Connect. Een plek waar LHBTI+ mensen en hun bondgenoten en geïnteresseerden langs kunnen komen om een drankje te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Robin Bergmans, coördinator van het Café Connect licht toe : “Wij merken dat er binnen de LHBTI+ gemeenschap veel eenzaamheid heerst en zien dat ook terug bij de mensen die bij onze fysieke winkel langskomen. Wij wilden graag een moment opzetten waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, gezellig een drankje kunnen doen en nieuwe contacten op kunnen doen. ”

Op elke 3e zaterdag van de maand organiseert COC Gorinchem het Café Connect.

Locatie: De Bunker, Vijfde Uitgang 3-5 in Gorinchem.

De entree is gratis en de deuren worden om 20.00 geopend voor bezoekers. Er is beperkte parkeergelegenheid vlakbij.

Café Connect is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Voor jongeren onder de 18 organiseert COC Gorinchem de Jong&Out activiteiten.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze socials of mail naar gorinchem@cocrotterdam.nl