Amerikaanse Limo-picknick Buiten de Waterpoort

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 10:25

Vrijdagochtend 14 juli van 9.30 tot 12.00 uur sluiten we samen met de ouders en kinderen van de Ouder-Kind Inloop uit de Haarwijk en het MamaCafé uit de binnenstad dit seizoen af. Daarna is de LimonadeBrigade vier weken gesloten zodat we kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie!

We ontmoeten elkaar Buiten de Waterpoort voor een gezellige Amerikaanse picknick en om samen te spelen. Ook Hélene is daar aanwezig om kinderen die dit leuk vinden te schminken. We nodigen iedereen uit om iets lekkers mee te brengen dat we gezamenlijk kunnen eten. Wij zorgen dan voor koffie, thee, limonade en de spelletjes.

Deze ochtend (14 juli) valt in de eerste week van de zomervakantie van de scholen en is tevens onze laatste week met activiteiten. Op vrijdagochtend 18 augustus worden de activiteiten van het MamaCafé en de Ouder-Kind Inloop weer opgestart!

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je natuurlijk ook altijd je vraag of ei kwijt. Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Let op: op vrijdagochtend 14 juli dus Buiten de Waterpoort. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl