Hippiefestival 2024

Gepubliceerd op 2 november 2023 om 13:56

Op facebook van Gorcums Hippiefestival lezen we een verontrustend bericht van de voorzitter. Het Hippiefestival 2024 staat nog niet voor de deur, maar de organisatie heeft enkele opwindende veranderingen om met jullie te delen. Hoewel ze voor een puzzel staan door het wegvallen van onze vertrouwde grote tent. Het enthousiasme voor het festival blijft onverminderd! 

De vertrouwde entreepoort blijft op dezelfde locatie, dus de festivalgangers  kan deze nog steeds vinden waar jullie gewend zijn. Wat echter anders zal zijn, is de locatie van ALLE optredens. Deze muzikale hoogtepunten worden verplaatst

naar een schitterend buitenpodium, dat momenteel in ontwikkeling is. Dit betekent dat er meer ruimte zal zijn voor de bezoekers, wat de organisatie in staat stelt om crowdmanagement effectiever te regelen en iedereen een comfortabele festivalervaring te bieden.

Natuurlijk blijft men vasthouden aan de kernwaarden van gezelligheid en laagdrempeligheid, maar er zijn enkele noodzakelijke veranderingen. In lijn met deze veranderingen zal er dit jaar entreegelden moeten worden ingevoerd voor volwassenen (kinderen tot en met 14 jaar blijven gratis). De toegangsprijs wordt naar verwachting €7,50 per persoon.

De mensen van het Hippiefestival begrijpen dat er mogelijk vragen zijn over deze veranderingen, maar ze willen benadrukken dat deze stap noodzakelijk is om het festival te blijven verbeteren en de kwaliteit van de voorzieningen, veiligheid, horeca, sanitair en vooral hun gewaardeerde vrijwilligers te waarborgen.

De organisatie hoopt op jullie blijvende steun en kijkt uit naar een fantastische Hippiefestival 2024-ervaring. Blijf hen volgen voor meer updates en aankondigingen over het festival.

foto's: GP-buro