Jaarlijkse Garagesale in Wijdschild

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 11:14

Wijdschild maakt zich op voor een evenement dat altijd veel belangstelling trekt: de jaarlijkse Garagesale. Op zaterdag 2 september zullen de bewoners van Wijdschild van 10.00 tot 15.00 uur hun oprit omtoveren tot een ware verkoopplek voor allerlei spulletjes.

Een bonte verzameling van tweedehands items, curiosa en snuisterijen zal te vinden zijn langs de straten van Wijdschild. Bewoners halen hun overtollige spullen van zolder, uit de garage en van andere verborgen hoekjes tevoorschijn om ze een tweede leven te geven. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, speelgoed, boeken of huisdecoratie, de Garagesale heeft voor ieder wat wils.

De  ijsboerderij zal ook aanwezig. zijn om bezoekers te voorzien van heerlijke verfrissingen tijdens het winkelen.Het evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van verschillende sponsoren. Glazenreiniger OLRO service, Plus Elbert van den Doel, Loeff bloemen, Dukes, Micros Internetdiensten, en de gemeente Gorinchem dragen allemaal bij aan het succes van de Garagesale.  Ook David Zwaan, een bewoner van Wijdschild, gaf een donatie om het evenement te ondersteunen.