Huiskamerfestival Binnenskamer

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 08:36

Na vijf succesvolle jaren als initiatiefnemers van het huiskamerfestival Binnenskamers, hebben Mirjam van den Bogaard en Annet Eikelboom in 2020 het stokje overgedragen aan een nieuw bestuur. In 2023 wordt het festival geleid door een fris en enthousiast team bestaande uit Jan Ottevanger (voorzitter), Gemma Biesheuvel (secretaris), en Bart Groot (penningmeester). 

De organisatie wordt verder ondersteund door Ferdinand Biesheuvel, Elles van Rijn en Christel Ruijsink, evenals talloze toegewijde vrijwilligers.

Op zondag 1 oktober is het weer zover: het achtste Huiskamerfestival Binnenskamers Gorinchem gaat van start. Het evenement begint om 13.00 uur in de V&D Traverse, Krijtstraat 8-15d in Gorinchem. Na een gezamenlijke aftrap zijn er drie routes met elk drie unieke voorstellingen te verkennen.

Het programma biedt een gevarieerde line-up van professionele artiesten, waaronder zowel opkomend talent als doorgewinterde performers uit heel Nederland. De voorstellingen beloven bijzonder, intiem en divers te zijn. De locaties waar de artiesten optreden blijven tot het laatste moment geheim, wat zorgt voor onverwachte en memorabele ervaringen. De huiskamers worden speciaal voor deze middag omgebouwd tot unieke podia, waardoor bezoekers een gevarieerde en boeiende theatermiddag te wachten staat.

Het festival sluit om 16.30 uur af, gevolgd door een optreden van de lokale band Hole in the Sky in De Harmonie, de oefenruimte van De Bazuin.

Voor meer informatie over de artiesten en het reserveren van kaarten, bezoek de officiële website van Binnenskamers Gorinchem op www.binnenskamersgorinchem.nl.