Familiedagen 2023: uitgebreid programma en boeiende debat over Tweede Kamerverkiezingen

Gepubliceerd op 11 oktober 2023 om 15:31

Familiedagen 2023, het uitje in de herfstvakantie kondigt met trots een aantal belangrijke hoogtepunten aan voor de komende editie. Met inspirerende sessies van het Logos Instituut en een boeiend debat met politieke kandidaten belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud.

Debat Tweede Kamerverkiezingen

Een hoogtepunt van de Familiedagen 2023 is het politieke debat met kandidaten van CDA, ChristenUnie, SGP en BBB, onder leiding van de gerenommeerde journalist Riekelt Pasterkamp. Dit debat biedt bezoekers de kans om inzicht te krijgen in de standpunten en visies van politieke partijen op belangrijke kwesties die gezinnen en de maatschappij als geheel beïnvloeden. Het belooft een informatieve en boeiende discussie te worden, waarbij vragen van het publiek van harte welkom zijn.

Sessie in de kinderhut van Weet Magazine: Mensen en Dino's

Gert-Jan van Heugten, redacteur van Weet Magazine en eigenaar van WaaromSchepping, zal een fascinerende sessie leiden in de kinderhut. Deze sessie staat in het teken van de intrigerende vraag of mensen en dinosaurussen ooit samen hebben geleefd. Van Heugten zal aanwijzingen presenteren die suggereren dat dit het geval was en deelnemers meenemen op een ontdekkingsreis door de Bijbel om te zien of er verwijzingen naar dinosaurussen te vinden zijn. Tijdens deze middag kunnen alle vragen over dinosaurussen gesteld worden en hebben bezoekers zelfs de gelegenheid om echte dinofossielen te bekijken.

Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het  hoofdpodium

Er staat weer een vol muziekprogramma op de agenda waar onder het verenigde Veluwskoren o.l.v. Leander van der Steen en orgel Bert Elbertsen, Het Urker mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats en een kinderconcert met Danielle van Laar.

Over Familiedagen 2023

Familiedagen 2023 is het dagje uit voor de hele familie in de herfstvakantie op 17,18 en 19 oktober in Evenementenhal Gorinchem. Het event verwacht bijna 190 verschillende standhouders. Laat je verrassen door het ruime aanbod en doe inspiratie op op het gebied van mode en wonen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.familiedagen-gorinchem.nl.

foto's: Bart Nijs