Ontdek de Wereld van Hackers: Workshop en Lancering van een Hackerspace

Gepubliceerd op 15 december 2023 om 11:09

Ben je gefascineerd door de wereld van hackers en wil je meer leren over digitale beveiliging? Dan heeft de lokale bibliotheek een opwindende en leerzame les voor jou! Binnenkort organiseert de bibliotheek een speciale workshop over hacken.

Deze workshop biedt je de mogelijkheid om te leren hoe websites gehackt kunnen worden, terwijl je ook ontdekt wat wel en niet ethisch is binnen het hacken. Daarnaast krijg je inzicht in de werkwijze van hackers en hoe zij hun vaardigheden inzetten om de digitale wereld veiliger te maken.

Maar dat is niet alles! Deze workshop heeft een groter doel voor ogen: de oprichting van een hackerspace in onze stad. Hier kunnen jonge enthousiastelingen zoals jij hun kennis en vaardigheden delen en verder ontwikkelen. Een hackerspace is een creatieve en innovatieve omgeving waar je kunt experimenteren, leren en samenwerken met gelijkgestemden.

Dus, als je interesse hebt in computers, hacken, digitale beveiliging en het bouwen van een hackerspace, kom dan naar de workshop in de lokale bibliotheek! Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Details:

  • Datum: Zaterdag 16 december 2023 10:30 - 12:00 uur
  • Locatie: BibliotheekAanZet
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar - Gratis, wel aanmelden!