"Proef de Lente"

Gepubliceerd op 14 maart 2023 om 09:39

Binnen-en buitenactiviteiten voor het hele gezin tijdens “Proef de Lente!” bij WijkcentrumRozenobel. In het wijkcentrum aan het Dukatenplein 2 is op 18 maart 2023 van 11.00 – 16.00 uur van alles te doen.

Met hetvoorjaar in het zicht is een gevarieerd programma samengesteld voor jong enoud. Binnen de openingstijd zijn een aantal momenten in tijd vastgelegd:

  • Van 11.00 – 13.00 uur klinkt er muziek van Ger van Veen
  • Van 13.00 – 15.00 uur verzorgt Trio Sfeer voor herkenbare vrolijke melodieën
  • Van 13.00 – 15.00 uur een (kinder-)activiteit met zaden en eetbare natuur door het Natuurcentrum
  • Van 14.00 – 16.00 uur komen er dieren op bezoek vanuit het Natuurcentrum
  • Van 14.30 – 15.30 uur wandelen we door de wijk met FitWalk Easy.

Het wandelen door de wijk is een mooie gelegenheid om deel te nemen aan de Nationale Opschoondag. Hiervoor is het mogelijk om  materialen op te halen van SchoonGorinchem. Met knijper en handschoenen aansluiten bij de FitWalk Easy kan een goede start zijn.

Gedurende de dag is er ruimte om kennis te maken met de RonnieGardner Methode, waarbij het ritme van muziek wordt ingezet om concentratie en geheugen te stimuleren.
Voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd met mooie prijzen, die op een later tijdstip worden uitgereikt. Daarnaast kunnen ze takkenbeesten schilderen, wormen zoeken in het gras, “een koe melken” en is er een grabbelton.
Voorjaarskleuren staan centraal bij bodypainting door IrgunaDesigns, waar modellen omgetoverd worden tot prachtige creaties.

Er is ruimte om rond te lopen, aan te sluiten bij een activiteit, een bezoek te brengen aan de informatiestands, te genieten van het gevarieerde aanbod en rustig iets te drinken en te eten.
Emma Susan Fotografie is aanwezig om voor u en/of uw gezin een prachtige herinnering te maken.
Met vrijwilligers en met ondersteuning van Gorcumse partnerorganisaties staan we klaar om u te verwelkomen!

Voor verschillende onderdelen wordt een kleine – contante – bijdrage gevraagd. De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de hevige aardbevingen !!


«   »